Væksthimmerland kårer Lyngsoe Systems som lokal TagFat vinder

Den lokale vinder af TagFat-innovationskonkurrencen blev Lyngsoe Systems. På billedet ses fra høje Lars Hedegaard, Region Nordjylland og ansvarshaver for TagFat-konkurrencen, Villads Thomsen, administrerende direktør hos Lyngsoe Systems, og Dan Skovgaard, erhvervschef hos Erhverv Væksthimmerland.

På Væksthimmerlands netværksmøde, som blev afholdt hos Logstor benyttede man lejligheden til at kåre den lokale vinder af TagFat-konkurrencen, der er et initiativ skabt af Region Nordjylland for at kåre regionens mest innovative virksomhed. Vesthimmerlands Kommune deltog med tre lokale virksomheder i finalen. De tre deltagervirksomheder var Lyngsoe Systems, Outline og Thorsen Teknik. Fælles for alle tre virksomheder er, at de løbende udvikler deres produkter, forretningsgange og processer for hele tiden at være konkurrencedygtige og attraktive for kunderne, og at digitalisering de seneste år har været en væsentlig faktor i dette arbejde.

Konkurrencen blev afviklet ved, at direktørerne for de tre indstillede virksomheder hhv. Villads Thomsen, Jens Sørensen og Torben Thorsen, hver holdt et kort indlæg om virksomhedernes innovationsprocesser, hvorefter deltagerne til arrangementet gennem en onlineafstemning, var med til at kåre Vesthimmerlands mest innovative virksomhed.

Vinderen blev, efter et meget tæt afstemningsresultat, Lyngsoe Systems, som dermed går videre til regionsfinalen, der afholdes d. 24. maj hos Air Transport Wing Aalborg.

Administrerende direktør Villads Thomsen fra Lyngsoe Systems, fortale om virksomhedens arbejde med at udvikle innovative og intelligente logistiksystemer, der skræddersyes til den enkelte kunde. Virksomheden leverer logistikløsninger til bl.a. biblioteker, postvæsen, lufthavne, sygehuse og virksomheder – alle med sporbarhed og dataindsamling som nøglebegreber.