Tag Fat, Mariagerfjord, Technicon

Technicon kåret til den mest innovative virksomhed i Mariagerfjord

Tag Fat, Mariagerfjord, Technicon

Så er den første lokale vinder fundet i den regionale innovationskonkurrence Tag Fat, hvor Mariagerfjord Erhvervsråd den 10. januar havde inviteret til nytårskur og vinderkåring på DS Arena i Hobro.

Vinderen blev virksomheden Technicon, som på glimrende vis formår at forene forskning, innovation og forretning i arbejdet med implementering af robotteknologi og højteknologisk produktionsudstyr hos deres kunder. Samtidig fremhæves virksomhedens aktive og udviklingsorienterede positionering i markedet via bl.a. central deltagelse i MADE (Manufacturing Academy of Denmark), hvor ambitionen er at løfte dansk produktion teknologisk og forretningsmæssigt.

De to andre finalister i Mariagerfjord Kommune var virksomhederne NOPA Nordic og Intelligent Systems, men disse må nøjes med æren over en finaleplads i et i øvrigt stærk felt af lokale virksomheder, som deltager i Tag Fat konkurrencen.

Technicon vinder dels en pengepræmie på 10.000 kr. sponseret af Mariagerfjord Erhvervsråd samt et IPR tjek sponseret af Patrade. Technocon A/S får desuden fremstillet et nomineringsvideo sponseret af Tag Fat.