Technicon ApS vinder af TagFat 2018

Hobro-virksomheden Technicon, som har specialiseret sig i automatisering, blev kåret til vinder af den regionale innovationskonkurrence Tag Fat ved et stort gallashow torsdag den 24. maj.

Mere end 200 nordjyske erhvervsledere overværede kåringen af Nordjyllands mest innovative virksomhed ved et stort gallashow i en hangar på Flystation Aalborg. Technicon fra Hobro løb med titlen og præmien – en bronzestatuette udført af den nordjyske billedhugger Christian Svendsen.

 

Forrest i feltet med fleksibel automatisering

Robotteknologi er Technicons spidskompetence og omdrejningspunkt i moderne automatiseringsløsninger, hvor virksomheden kombinerer ny teknologi med en innovativ tankegang, som gør automatisering økonomisk rentabelt og fysisk muligt for en bredere kundekreds.

Dommerkomiteen i Tag Fat konkurrencen lagde i deres kåring således vægt på, at Technicon er pionerer inden for fleksibel automation og sammen med førende videninstitutioner samt via nationale og internationale projekter bidrager til udvikling og implementering af den nyeste teknologi i erhvervslivet.

Technicon blev etableret i 2011 og har i dag 24 ansatte.