Indstil virksomhed

Nordjysk erhvervsliv er kendetegnet af kreativiteten og opfindsomhed, som gør Nordjylland kendt langt ud over regionsgrænsen. Udviklingen i det nordjyske erhvervsliv sker ved løbende at have fokus på innovation og ved at gøre tingene lidt smartere end konkurrenterne.
TagFat vil gerne sætte fokus på erhvervslivets helte og du får nu muligheden for at indstille den virksomhed, som du mener, fortjener et skulderklap og en chance for at være med i kåringen af Region Nordjyllands mest innovative virksomhed. Dit indstilling vil være anonym, og de indstillede virksomheder vil efterfølgende blive spurgt, om de vil være med i TagFat 2018.
Tilmeld din egen virksomhed eller giv et tip om en virksomhed, du synes fortjener ros og omtale for at være innovativ og arbejde med innovation.

I dette års udgave af Tag Fat stilles der skarpt på de nordjyske virksomheders arbejde med såkaldt smart produktion og service, som handler om, hvordan virksomhederne formår at kombinere produkter eller serviceydelser med smart data. Automatisering og brug af robot teknologi og sensorstyring er et andet eksempel på innovative virksomheder, som er med til at gøre en forskel.

Alle nordjyske virksomheder kan tilmelde sig konkurrencen frem til 30. september 2017.